220 EUR
7 дн.
Дати виїздів
28/12/2017 - 03/01/2018 08/12/2017 - 14/12/2017 24/11/2017 - 30/11/2017 10/11/2017 - 16/11/2017 27/10/2017 - 02/11/2017 20/10/2017 - 26/10/2017 13/10/2017 - 19/10/2017
День 1
08:00 - Збір на Львівськомув ж/д вокзалі.
08:30 - Відправлення в тур.
Перетин кордону.
Поселення і ночівля на території Чехії.
День 2
Прибуття в Берлін.
Оглядова екскурсія містом «Берлін - місто контрастів»
Динамічний і неймовірно багатоликий, Берлін по праву може вважатися одним з найцікавіших місць на європейській карті. Столиця і найбільше як за площею, так і за населенням місто Німеччини, Берлін - сучасний мегаполіс, культурний та економічний центр ЄС.
Вільний час. У вільний час пропонуємо екскурсії:
Екскурсія в Берлін буде не повною, якщо в ній не включити грандіозний музейний комплекс Пергамон, один з найпотужніших музеїв, прославленого у цілому світі. До його створення доклали руки багато архітекторів та науковців. Незважаючи на історичні події музей був дивом врятований і його основні експонати зберегли свій первозданний вигляд і культурну цінність. Експозиція музею дозволяє здійснити запаморочливу подорож у світ античності, ісламської культури та давньої Азії одночасно. (23 € + вх. квиток)
Спробувати німецьке пиво - це просто обов'язок справжнього туриста. Не пропустіть таку можливість у Берліні. Світле, темне, нефільтроване, з сиропом - саме тут Вас познайомлять з різними варіаціями на тему пива. А разом зі смачною німецькою кухнею - одне задоволення! (28 € / 18 €)
Для когось район Потсдамер Плац - це рай для шопінгу, інших цікавлять залишки Берлінської стіни, а при бажанні можна прогулятися по червоній доріжці слави, адже саме тут, проводиться знаменитий Берлінський кінофестиваль.(18 € / 10 €)
Нічний переїзд в Амстердам.
День 3

Прибуття в Амстердам. 
Оглядова екскурсія "Дивовижний Амстердам"
Амстердам - ​​це місто, рівного якому немає у всьому світі. Деякі звуть його Північною Венецією, інші - Новим Вавилоном. Ці назви не зможуть передати всю його красу і привабливість. Прибуваючи в Амстердамі, ви можете насолодитися чудовим пишністю водних каналів та старовинною архітектурою.
У вільний час для бажаючих:
Сьогодні ми побуваємо у справжній голландської глибинці! Сільце Заансе Сханс - рукотворний пам'ятник вітряних млинів. Шість справжніх млинів стоять і функціонують на річці Заан, тут же ми відвідаємо сирну ферму і ферму де роблять справжні голландські дерев'яні черевички-кломпи. Волендам - ​​сільце рибалок, розташована на озері Айселмер, де Вас навчать, як по-голландськи правильно їсти оселедець! (38 € / 23 €)
Кращий спосіб познайомитися з містом, що стоїть на воді. Прогулятися численними заплутаними каналами, проплисти під мостами і помилуватися унікальними панорамами з абсолютно іншого ракурсу ви зможете на комфортному кораблику. (16 €)
Вечірня екскурсія по знаменитому кварталі червоних ліхтарів, завдяки якому місто і отримав титул «місто свободи». Так чому ж світло ліхтарів може згаснути? Це ми дізнаємося під час прогулянки по відомому кварталу. (18 €)
Поселення на території Голландії.
Ночівля.

День 4

Сніданок.
Ранішнє виселення з готелю.
Переїзд в Брюссель.
Оглядова екскурсія «Дипломатичний Брюссель»
Це місто називають столицею Європи завдяки великій кількості дипломатичних установ найвищого рівня. Саме тут приймаються рішення, які впливають на життя всієї Європи. 
У вільний час пропонуємо:
На противагу Брюсселю Брюгге наче зійшло з святкових відкриток. Це одне з найбільш мальовничих міст Європи. Тут у красивому тандемі зустрічаються минуле і майбутнє. А по його романтичних вуличках, здавалося б, можна гуляти безкінечно. (45€ / 35€)
Повернення в Брюссель. 
Поселення і ночівля на території Бельгії.

 

День 5

Сніданок.

Виселення з готелю.
Переїзд в Люксембург
Стародавнє мальовниче місто-міні-держава-Люксембург, розташоване в районі злиття двох невеликих річок - Альзет і Петрюс. В силу того, що річка Альзет розділяє місто на дві частини - Верхній і Нижній - місто рясніє мостами. Найбільш мальовничі мости Адольфа та Великої Герцогині Шарлоти.
Вільний час. Пропонуємо:
У мальовничій долині на березі річки Мозель нас чекає найстаріше місто Німеччини. Ми побачимо символ міста - знамениті Чорні ворота, античні ворота,що лишилися ще від часів панування Риму, базиліку Аулу Палатіна, побудовану імператором Костянтином, руїни імператорських терм, споруджені в Середні століття. А також палац курфюрста і Трірський Кафедральний Собор, в якому зберігається унікальна християнська реліквія (Туніка Ісуса Христа), що ставить Трір в один ряд з такими великими містами як Віфлеєм і Єрусалим. Зовнішність Тріра дивовижний і чудовий, ошатний і неповторний ... (30 €/23 €)
Нічний переїзд до Мюнхена.

 

День 6

Переїзд в Мюнхен.
Оглядова екскурсія «Мюнхен Любить Вас»  - один з найпривабливіших міст в регіоні з туристичної точки зору. Сучасний девіз міста - «Мюнхен любить Вас». І, дійсно, місто знамените гостинністю своїх мешканців та численними баварськими святами, які можуть подарувати приїжджим масу вражень. 
Пропонуємо відвідати:
Один з найпопулярніших музеїв Німеччини, якщо не цілої Європи.І не даремно: крім цікавої експозиції, в 2007 році до нього додатково відкрився «BMW Welt» - «Світ BMW».Він одночасно є салоном продажу, розважальним центром, присвяченим BMW і виставковим центром.(25€)
Футбольний стадіон у вигляді величезної літаючої тарілки - одне з найкрасивіших спортивних споруд у світі. Його фасад і дах утворюють майже 3 тис. Ромбовидних повітряних подушок, причому кожен елемент конструкції може бути освітлений білим, синім або червоним світлом. Це домашня арена двох клубів - найтитулованішого клубу Німеччини мюнхенської Баварії і Мюнхена-1860 з другої ліги.(20/15€)
Неможливо уявити Мюнхен без його пивоварень і пивних ресторанів. Кращі пивоварні Мюнхена і кращі пивні ресторани Мюнхена щодня відкривають свої двері для любителів цього пінного напою. (30/20€)
Переїзд в готель.
Поселення і ночівля.

 

День 7
Сніданок. 
Висилення з готелю
Повернення в Україну.
Перетин кордону.
Пізнє прибуття до Львова.
Вартість туру

Вартість туру

До 6 тижнів

220

215

Від 6 до 4 тижнів

225

220

Менше 4 тижнів

230

225

У вартість включено
  • проживання в готелі;
  • сніданки - шведський стіл;
  • транспортне обслуговування;
  • екскурсії, які включені в програму;
  • медичне страхування;
  • керівник-супроводжуючий.
У вартість туру НЕ включено:
  • рекомендовані програми.
  • консульський збір - 35 € + 22  € 350 грн  (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років та ін., згідно договору про спрощення візового режиму). 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Автобусне обслуговування у вільний час НЕ передбачено.

Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.

Туристи, які подорожують одні, можуть бути підселені в дво- і тримісні номери!



КОМПАНІЯ ЗАЛИШАЄ ЗА СОБОЮ ПРАВО ЗМІНЮВАТИ ПРОГРАМУ ТУРУ БЕЗ ЗМЕНШЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО ОБСЯГУ ПОСЛУГ!

КОМПАНІЯ НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ!

Додаткова інформація

ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ЧЕСЬКОЇ ТУРИСТИЧНОЇ

ВІЗИ.

 

УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.

 

Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів обов'язково вносите до заявки ВСІ дані туристів в таблиці.

Якщо турист не оплачує консульський збір (студент, дитина, пенсіонер), або тур бронюється по спеціальній ціні – просимо вказувати це в ПРИМІТКАХ.
Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

Туристи повинні бути готовими до того, що до них можуть зателефонувати з Консульства.

 

Загальні документи для дорослих:

1)      дійсний закордонний (див. Вимоги до паспорта)

2)      2 кольорових фото: (див. Вимоги до фотографії)

3)      Ксерокопія українського паспорта, сторінок де є відмітки, а також ідентифікаційного коду.

4)      Ксерокопія шенгенських віз за останніх 3 роки

  • у випадку якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз.

5)      Повністю заповнена Анкета туриста. (Скачати Анкету)

·         Заповнену Анкету туриста потрібно вислати на протязі 3 днів з дня бронювання туру. Заповнену і підписану Анкету туриста потрібно прислати поштою разом з пакетом документів.

·         Важливо! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

• в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.
ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!

 

Додаткові документи для окремих категорій туристів:

       Підтвердження зайнятості / діяльності та доходів. 

    • Для працюючих осіб – оригінал довідки з місця роботи, в якій вказана посада, заробітна плата за останні 6 місяців, дата прийому на роботу і затверджений період відпустки. У довідці має бути вказано ім'я і посаду людини, яка підписала довідку, реєстраційні  та контактні дані компанії, а також довідка має бути завірена мокрою печаткою. Додатково може знадобитися трудова книжка.
    • Для приватних підприємців - ліцензія, реєстраційне свідоцтво та остання податкова декларація.
    • Для пенсіонерів – пенсійне посвідчення або документ про розмір пенсії.
    • Для студентів та учнів – підтвердження віднавчального закладу з підтвердженням відпустки. Додатково може знадобитися студентська заліковка.
    • Для не працюючих осіб – письмове роз'яснення про трудове становище заявника, підписане особисто заявником. Додатково може бути надана копія трудової книги з попередніх офіційних місць працевлаштування.

       Підтвердження достатніх фінансових коштів для покриття витрат під час поїздки (надається одне підтвердження на вибір). 

    • Банківський рахунок, який підтверджує достатність коштів і транзакції за останні 3 місяці. Банківська виписка надається в оригіналі та має бути завірена печаткою банка.
    • Підписані дорожні чеки на ім'я заявника - оригінал і копія.
    • Спонсорство: нотаріальна спонсорська заява, яка покриває увесь період бажаної візи, а також банківські транзакції спонсора.


Додаткові документи для дітей  до 18 років, які подорожують самостійно або тільки в супроводі одного з батьків. 
    • Письмова згода одного / обох батьків (якщо вони не їдуть з дитиною) - документ повинен бути нотаріально завірений, подається оригінал і копія, а також має покривати увесь бажаний період дії візи. У разі якщо є тільки один опікун, потрібне свідоцтво про народження, судове рішення про опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ, який підтверджує реальний стан речей.
    • Копія закордонного або внутрішнього паспорта батьків.
    • Свідоцтво про народження - оригінал та копія.

Для іноземців

1)      Копія посвідки на тимчасове/постійне проживання в Україні

2)      Печатка органу міграції на останній сторінці закордонного паспорта

 

 

Консульський збір

У разі відмови візовий збір не повертається

Категорії громадян, які отримують візу безкоштовно:

·      Діти до 18 років;

·      Члени сім'ї громадянина ЄЕП;

·      Пенсіонери (при пред’явленні копії пенсійного посвідчення);

·      Студенти до 26 років ;

·      Інваліди та їх супровід (при пред’явленні копії посвідчення інваліда) та ін..

Збір Візового центру 

Вимоги до фотографії: (Ззразки фотографій)

·         2 шт, , не більше, ніж 3-місячної давності;

·         кольорова;

·         розмір 3,5 Х 4,5 80% обличчя;

·         зображення різке, якісне;

·         обличчя видно повністю;

·         фон однотонний, світлий;

·         без головного убору, крім уборів, які надягають за релігійними принципами;

·         зображення в окулярах допускається за умови, що очі добре видно і світло не віддзеркалюється від лінз;

·         зображення в головному уборі допускається лише з релігійних міркувань з умовою, що лице добре видно на фотокартці;

Якщо вище перелічені умови не виконані, то заявника буде зобов'язано надати фотокартку необхідного вигляду.

 

Вимоги до паспорта

Паспорт не повинен бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін

Без обкладинки

Паспорт повинен бути дійсний ще як мінімум 6 місяців після туру.

В паспорті повинно бути не менше 2 чистих сторінок

На сторінку закордонного паспорта, на якій є будь-який запис, печатка чи віза, не можна вклеювати візу. Також не розміщується віза на пустих сторінках, які відведені для приміток місцевими органами. Якщо наявні тільки такі пусті сторінки, то закордонний паспорт потрібно вважати заповненим.

Продовжені паспорти в роботу НЕ приймаються.

Паспорти, в яких є відмітки про порушення умов візового режиму Шенгенської угоди в роботу НЕ приймаються.

Якщо з туристом в тур також їде дитина, вписана в паспорт , то на неї повинно бути ще 2 додаткових вільних сторінки.

 

Вимоги до довідки з місця роботи:

Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою) із зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 30 днів. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:
• повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в установі / роботодавця; займана посада, щомісячний заробіток;

• + розбивка за 6 місяців (щомісячна заробітна плата повинна становити не менше 3000 грн / міс), адреси, телефону. Якщо турист працює у приватного підприємця потрібно свідоцтво про державну реєстрацію підприємця.
• в довідці обов'язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки, зберігається робоче місце і щомісячний заробіток;
• довідка має бути підписана керівником організації та головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;
• Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, - в такому випадку довідку підписує їх заступник або уповноважена особа;

• працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

 

ПРОХАННЯ: перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених у довідці з місця роботи.

Достовірність поданих документів перевіряється Консульством і неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!

 

Вимоги до довідки з банку

 довідка з банку з зазначенням дати відкриття рахунку в банку (не пізніше, ніж три місяці до подання заяви на відкриття візи) і того, що залишок на Вашому рахунку станом на дату видачі довідки становить ... [Сума і валюта]. Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою банку), із зазначенням назви, адреси та стаціонарного номера телефону філії банку, який видав документ. У довідці обов'язково повинні бути зазначені дані виконавця довідки (прізвище та ім'я співробітника банку), який оформив цю довідку, і його прямий (не мобільний!) робочий телефон. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 14 днів. На одну сім’ю достатньо одного банківського рахунку (але обов’язково з розрахунку 300 євро на особу)