135 EUR
5 дн.
Дати виїздів
22/12/2017 - 26/12/2017 15/12/2017 - 19/12/2017 08/12/2017 - 12/12/2017 01/12/2017 - 05/12/2017 24/11/2017 - 28/11/2017 17/11/2017 - 21/11/2017 10/11/2017 - 14/11/2017 03/11/2017 - 07/11/2017 27/10/2017 - 31/10/2017 20/10/2017 - 24/10/2017 13/10/2017 - 17/10/2017 06/10/2017 - 10/10/2017
День 1
21:30 зустріч групи на вокзалі м. Львів.
22:00 виїзд зі Львова.
Нічний переїзд в Краків.

День 2
07:00 Прибуття в Краків.
Зупинка на сніданок та вмивання.
08.00 Оглядова  екскурсія у Кракові. 
Краків називають культурною столицею Польщі, це місто королів із багатостолітньою історією   і неперевершеною архітектурою. Стара ринкова Площа – центральна частина міста – захопить вас, створить ілюзію, що час повернувся назад у середньовіччя. Екскурсія у приємній компанії, смаколики ремісників, та сувеніри із чарівного міста чекають на вас. 
10:00 Вільний час у Кракові. Пропонуємо відвідати факультативну програму: 
Екскурсія у соляні копальні «Велічки» 
Підземне соляне місто із чаруючими озерами, неперевершеними скульптурами, і глибокими дев’ятиярусними тунелями. Це найстаріше соляне підприємство на Польських землях, що діяло тут понад 7 століть. (25€ / 20€)
15:00 Виїзд в Прагу
Прибуття в готель м. Прага. 
Поселення.
День 3
Сніданок. 
09:00 Оглядова екскурсія у Празі.
Ми пройдемо через Порохові ворота, побуваємо на Вацлавській площі і біля Карлового університету. Прогуляємось центральною Старомістською площею, відомою своїм астрономічним годинником Орлоєм і шедевром готичного мистецтва - собором Святої Марії перед Тином та, звичайно, відвідаємо Карлів міст. О,  Прага! ...і це лишень мала частина того, що захоплює і вражає у цьому музеї середньовіччя під відкритим небом...
11:00 Вільний час у Празі. 
Додатково пропонуємо відвідати факультативну екскурсію:
Дрезден, який ще називають Флоренцією на Ельбі, знаменитий своєю архітектурою і музеями. Це і скарбниця саксонських князів, і збройна палата, яка є однією з найбільших в Європі, поряд з Мадридом і Віднем, і, звичайно ж, галерея Старих майстрів, з полотнами Рафаеля, Тиціана, Рубенса, Веласкеса і багатьох інших, галерея Нових майстрів, музей гігієни зі скляною людиною, музей порцеляни. Дрезден - одна з найбільших культурних столиць Європи. (35 €/30 € )
Повернення в готель м. Прага. 
День 4
08:00  виселення з готелю.
Вільний час у Празі. Пропонуємо відвідати факультативні екскурсії:

«Містерії середньовічної Праги»

Вечірня екскурсія, що проводиться старовинними, заплутаними вуличками Праги. Ми пройдемося празькими районами Старого міста і Йозефів, відомими своїми похмурими подіями, відгомін яких, і всякі незрозумілі явища, нібито, відбуваються там досі. Темний час доби надає особливий колорит празьким легендам, підсвічуючи їх світлом вуличних ліхтарів. Прага зберігає багато легенд і таємниць, про які Ви дізнаєтесь під час прогулянки. (15 € / 10 €)

«Прогулянка на кораблику по річці Влтаві»

Ви побуваєте на одній з найромантичніших, найкрасивіших і популярних екскурсій Прагою, що проходить в затишній і теплій обстановці, за смачною вечерею на кораблику. З нього Ви побачите прекрасні пам'ятки Праги: панораму Празького Граду, величний собор святого Віта, Карлів міст з застиглими на століття скульптурами, Народний театр із золотою короною, пагорб Петрина з празькою Ейфелевою вежею, Малостранський храм святого Миколая та ін. Ви захопитися другим празьким градом - фортецею Вишеград на високій скелі, почуєте цікаві легенди про ці таємничі місця(25 € / 20 €)

21:00 Виїзд із Праги.
Нічний переїзд до Львова. 
Перетин кордону. 
День 5
Прибуття до Львова
Вартість туру

Вартість туру

До 6 тижнів

135

130

Від 6 до 4 тижнів

140

135

Менше 4 тижнів

145

140

У вартість включено
  • проживання в готелі;
  • сніданки - шведський стіл;
  • транспортне обслуговування;
  • екскурсії, які включені в програму;
  • керівник-супроводжуючий.
У вартість туру НЕ включено:
  • рекомендовані програми.
  • консульський збір - 35 € + 22  € 350 грн  (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років та ін., згідно договору про спрощення візового режиму). 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Автобусне обслуговування у вільний час НЕ передбачено.

Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.

Туристи, які подорожують одні, можуть бути підселені в дво- і тримісні номери!



КОМПАНІЯ ЗАЛИШАЄ ЗА СОБОЮ ПРАВО ЗМІНЮВАТИ ПРОГРАМУ ТУРУ БЕЗ ЗМЕНШЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО ОБСЯГУ ПОСЛУГ!

КОМПАНІЯ НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ!

Додаткова інформація

ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ЧЕСЬКОЇ ТУРИСТИЧНОЇ

ВІЗИ.

 

УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.

 

Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів обов'язково вносите до заявки ВСІ дані туристів в таблиці.

Якщо турист не оплачує консульський збір (студент, дитина, пенсіонер), або тур бронюється по спеціальній ціні – просимо вказувати це в ПРИМІТКАХ.
Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

Туристи повинні бути готовими до того, що до них можуть зателефонувати з Консульства.

 

Загальні документи для дорослих:

1)      дійсний закордонний (див. Вимоги до паспорта)

2)      2 кольорових фото: (див. Вимоги до фотографії)

3)      Ксерокопія українського паспорта, сторінок де є відмітки, а також ідентифікаційного коду.

4)      Ксерокопія шенгенських віз за останніх 3 роки

  • у випадку якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз.

5)      Повністю заповнена Анкета туриста. (Скачати Анкету)

·         Заповнену Анкету туриста потрібно вислати на протязі 3 днів з дня бронювання туру. Заповнену і підписану Анкету туриста потрібно прислати поштою разом з пакетом документів.

·         Важливо! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

• в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.
ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!

 

Додаткові документи для окремих категорій туристів:

       Підтвердження зайнятості / діяльності та доходів. 

    • Для працюючих осіб – оригінал довідки з місця роботи, в якій вказана посада, заробітна плата за останні 6 місяців, дата прийому на роботу і затверджений період відпустки. У довідці має бути вказано ім'я і посаду людини, яка підписала довідку, реєстраційні  та контактні дані компанії, а також довідка має бути завірена мокрою печаткою. Додатково може знадобитися трудова книжка.
    • Для приватних підприємців - ліцензія, реєстраційне свідоцтво та остання податкова декларація.
    • Для пенсіонерів – пенсійне посвідчення або документ про розмір пенсії.
    • Для студентів та учнів – підтвердження віднавчального закладу з підтвердженням відпустки. Додатково може знадобитися студентська заліковка.
    • Для не працюючих осіб – письмове роз'яснення про трудове становище заявника, підписане особисто заявником. Додатково може бути надана копія трудової книги з попередніх офіційних місць працевлаштування.

       Підтвердження достатніх фінансових коштів для покриття витрат під час поїздки (надається одне підтвердження на вибір). 

    • Банківський рахунок, який підтверджує достатність коштів і транзакції за останні 3 місяці. Банківська виписка надається в оригіналі та має бути завірена печаткою банка.
    • Підписані дорожні чеки на ім'я заявника - оригінал і копія.
    • Спонсорство: нотаріальна спонсорська заява, яка покриває увесь період бажаної візи, а також банківські транзакції спонсора.



Додаткові документи для дітей  до 18 років, які подорожують самостійно або тільки в супроводі одного з батьків. 
    • Письмова згода одного / обох батьків (якщо вони не їдуть з дитиною) - документ повинен бути нотаріально завірений, подається оригінал і копія, а також має покривати увесь бажаний період дії візи. У разі якщо є тільки один опікун, потрібне свідоцтво про народження, судове рішення про опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ, який підтверджує реальний стан речей.
    • Копія закордонного або внутрішнього паспорта батьків.
    • Свідоцтво про народження - оригінал та копія.

Для іноземців

1)      Копія посвідки на тимчасове/постійне проживання в Україні

2)      Печатка органу міграції на останній сторінці закордонного паспорта

 

 

Консульський збір

У разі відмови візовий збір не повертається

Категорії громадян, які отримують візу безкоштовно:

·      Діти до 18 років;

·      Члени сім'ї громадянина ЄЕП;

·      Пенсіонери (при пред’явленні копії пенсійного посвідчення);

·      Студенти до 26 років ;

·      Інваліди та їх супровід (при пред’явленні копії посвідчення інваліда) та ін..

Збір Візового центру 

Вимоги до фотографії: (Ззразки фотографій)

·         2 шт, , не більше, ніж 3-місячної давності;

·         кольорова;

·         розмір 3,5 Х 4,5 80% обличчя;

·         зображення різке, якісне;

·         обличчя видно повністю;

·         фон однотонний, світлий;

·         без головного убору, крім уборів, які надягають за релігійними принципами;

·         зображення в окулярах допускається за умови, що очі добре видно і світло не віддзеркалюється від лінз;

·         зображення в головному уборі допускається лише з релігійних міркувань з умовою, що лице добре видно на фотокартці;

Якщо вище перелічені умови не виконані, то заявника буде зобов'язано надати фотокартку необхідного вигляду.

 

Вимоги до паспорта

Паспорт не повинен бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін

Без обкладинки

Паспорт повинен бути дійсний ще як мінімум 6 місяців після туру.

В паспорті повинно бути не менше 2 чистих сторінок

На сторінку закордонного паспорта, на якій є будь-який запис, печатка чи віза, не можна вклеювати візу. Також не розміщується віза на пустих сторінках, які відведені для приміток місцевими органами. Якщо наявні тільки такі пусті сторінки, то закордонний паспорт потрібно вважати заповненим.

Продовжені паспорти в роботу НЕ приймаються.

Паспорти, в яких є відмітки про порушення умов візового режиму Шенгенської угоди в роботу НЕ приймаються.

Якщо з туристом в тур також їде дитина, вписана в паспорт , то на неї повинно бути ще 2 додаткових вільних сторінки.

 

Вимоги до довідки з місця роботи:

Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою) із зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 30 днів. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:
• повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в установі / роботодавця; займана посада, щомісячний заробіток;

• + розбивка за 6 місяців (щомісячна заробітна плата повинна становити не менше 3000 грн / міс), адреси, телефону. Якщо турист працює у приватного підприємця потрібно свідоцтво про державну реєстрацію підприємця.
• в довідці обов'язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки, зберігається робоче місце і щомісячний заробіток;
• довідка має бути підписана керівником організації та головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;
• Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, - в такому випадку довідку підписує їх заступник або уповноважена особа;

• працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

 

ПРОХАННЯ: перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених у довідці з місця роботи.

Достовірність поданих документів перевіряється Консульством і неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!

 

Вимоги до довідки з банку

 довідка з банку з зазначенням дати відкриття рахунку в банку (не пізніше, ніж три місяці до подання заяви на відкриття візи) і того, що залишок на Вашому рахунку станом на дату видачі довідки становить ... [Сума і валюта]. Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою банку), із зазначенням назви, адреси та стаціонарного номера телефону філії банку, який видав документ. У довідці обов'язково повинні бути зазначені дані виконавця довідки (прізвище та ім'я співробітника банку), який оформив цю довідку, і його прямий (не мобільний!) робочий телефон. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 14 днів. На одну сім’ю достатньо одного банківського рахунку (але обов’язково з розрахунку 300 євро на особу)