140 EUR
6 дн.
Дати виїздів
05/04/2017 - 10/04/2017
День 1
Виїзд зі Львова. 
Перетин кордону, переїзд по території Угорщини.
Прибуття до Марії Повч
Марія Повч - невелике містечко на території нинішньої Угорщини, в минулому село Карпатської Русі - один з найвідоміших паломницьких центрів Західної Європи. Тут, в греко-католицькому василіанському монастирі св. Михайла зберігається чудотворна ікона Матері Божої Повчанської, що її греко-католики Закарпаття вважають покровителькою свого краю.
У світі не існує жодної ікони, яка представляла диво сльозоточіння так багато раз, як ікона Матері Божої Повчанської. 
Молитва. 
Вільний час. 
Нічний переїзд до Боснії і Герцоговини. 
День 2
Сніданок у придорожньому кафе. 
Умивання після нічного переїзду.
Прибуття до Меджугор'є. 
Меджугор`є -  унікальне місце на землі, куди стікаються люди з усього світу. Приймаючи до уваги кількість паломників, які відвідали це місце( за останні двадцять років більше двадцяти міліонів), його можна назвати світовим центром молитви, столицею молитви.
Поселеня в готель. 
Відпочинок.
Обід. 
Екскурсія.
Вечірня молитовна програма, яка відбувається щодня для всіх паломників, що перебувають в Меджугор'є.
Ніч у готелі. 

День 3
Сніданок. 
Вільний час у Меджугор’є.
Ранкові молитви.
Божественна Літургія.
Меджугор’є називають «Школою Марії». Місце поглибленої молитви, внутрішнього миру, слухання Бога та себе в тиші – серед гірської краси Боснії та Герцеговини.Меджугор'є простягається в місцевості Цітлук на сході Герцеговини. Разом з чотирма іншими поселеннями (Біяковічі, Вйоніца і Сурманці) становить великий прихід, який знаходиться на висоті 200 метрів над рівнем моря. Сама назва  «Меджугор’є» має слов'янське коріння і означає місцевість між горами. Меджугор'є - унікальне місце на землі, куди стікаються люди з усього світу. Люди різного кольору і шкіри, багаті і бідні, молоді і старі. Всі події почалися 21 червня 1981 р коли в Подбрдо, що є частиною села Біяковічі, згідно свідчень шістьох дітей, була Поява Пресвятої Богородиці. З цього дня, згідно зі словами візіонерів, Богородиця запрошує всіх до миру та віри.
Молитва на горі явищ Подбрдо.
Відвідування Мироточивого Хреста, могили батька Славка Барбарич - колишнього священика Меджугор'є.
Вільний час для приватної молитви і відпочинку.
Вечірня молитовна програма, яка відбувається щодня для всіх паломників, які перебувають в Меджугор'є: молитва Розарій, молитви за зцілення, адорація Святих Тайн.
Повернення в готель.
Вечеря.
Ночівля. 

День 4
Сніданок. 
Вільний час у Меджугор'є.
Хресна Дорога на горі Кріжевац.
Кріжевац - це гора, що височіє над Меджугор’єм, і де парафіяни спорудили хрест у пам'ять про 1900-річчя розп'яття Ісуса Христа. З 1934 року тут відправляється Свята Літургія в першу неділю після свята Різдва Богородиці (свято спорудження Хреста Господнього). Крижевац став Голгофою Святилища Меджугор’я. 
Як самостійний прихід, Меджугор'є вперше згадується в 1599 р. Цей прихід був заснований в 1892 році і присвячений святому апостолу Якову Старшому, захиснику паломників. Перша церква була побудована в 1897 році, але після першої світової війни був пошкоджений фундамент церкви, і її вже не можна було використовувати для богослужінь. Францисканські монахи Герцеговини несли в приході пастирське служіння.
Відвідування церкви Св. Якова.
Вільний час для приватної молитви, відпочинку і покупки сувенірів.
Вечірня молитовна програма, освячення куплених речей. 
Повернення в готель. 
Вечеря. 
Ночівля.
День 5
Божественна Літургія. 
Сніданок. 
Виселення з готелю.
Спільна молитва у місця появи Пресвятої Богородиці.
Переїзд до Хорватії. 
Прибуття до  Макарска - містечка на узбережжі Адріатичного моря.
Макарска затишно розташувався в тихій бухті біля підніжжя величних гір Осеява і Св. Петра. Тихе і спокійне містечко з чистими гальковими пляжами, від якого тягнеться ціла Макарська Рів'єра. Мис Св. Петра ділить узбережжя містечка на дві бухти. У східній, що йде від мису Св. Петра до мису Осеява, розташований порт. Західна бухта- це курортна зона з пляжами, уздовж якої простяглася найпопулярніша серед туристів прогулянкова набережна Марінета, з чудовою сосновою алеєю і численними кафе, ресторанами та клубами. Центр Макарски - старе місто з вузькими вулицями з бруківки, на площі розташовані квітковий і фруктовий ринки, францисканський монастир. 
Фотопауза. 
Переїзд в Спліт.
Спліт - найбільше місто Хорватії на Адріатичному узбережжі і друге за величиною в країні ( після Загреба). Тисячі туристів відвідують сьогодні це дивовижне місто і милуються його неповторною архітектурою. Головною визначною пам'яткою міста, як і раніше є палац Діоклетіана. Красива будівля на Народній площі в Старому місті - це стара ратуша з трьома готичними загостреними арками XV ст. Спліт - це не тільки історія і архітектура, це ще і популярний курорт Хорватії з сучасними готелями і живописними лагунами.
Вечірні молитви. 
Переїзд в Угорщину.
День 6

Сніданок.
Ранкові молитви. 
Прибуття в Егер
Знайомство з містом, відвідування храму Св. Антонія Падуанського і базиліки Св. Іштвана, яка є найбільшим архиєпископським собором в країні.
Вільний час.
За бажанням у паломників буде унікальна можливість скуштувати смачний м'ясний суп-гуляш і місцеві вина у винному погребі Долини Красунь. (вх. квиток оплачується додатково)
Вільний час.
Переїзд  до кордону України.
Прибуття до Центрального залізничного вокзалу Львова опівночі.

Вартість туру
Ціна туру 140 Є
У вартість включено
  • 3 ночі проживання в готелі, 
  • 3 сніданки, 
  • 3 вечері, 
  • переїзд автобусом єврокласу, 
  • супровід духівника та керівника групи, 

У вартість не входить: 
  • відкриття шенгенської візи 40 євро.
  • екскурсії згідно маршруту – 5 євро; 
  • можливе одномісне поселення за додаткову оплату.
  • медичне страхування 100 грн.
Додаткова інформація

ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ УГОРСЬКОЇ ТУРИСТИЧНОЇ

ВІЗИ.

 

УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.

 

Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів обов'язково вносите до заявки ВСІ дані туристів в таблиці.

Якщо турист не оплачує консульський збір (студент, дитина, пенсіонер), або тур бронюється по спеціальній ціні – просимо вказувати це в ПРИМІТКАХ.
Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

Туристи повинні бути готовими до того, що до них можуть зателефонувати з Консульства.

 

Загальні документи для дорослих:

1)      дійсний закордонний (див. Вимоги до паспорта)

2)      2 кольорових фото: (див. Вимоги до фотографії)

3)      Ксерокопія ВСІХ сторінок українського паспорта,  а також ідентифікаційного коду.

4)      Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта і всіх сторінок з шенгенськими візами (по 2 сторінки розвороту на кожну сторону листа формату А4):

  • у випадку якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз. Пред’явити всі діючі закордонні паспорти.

5)      Повністю заповнена Анкета туриста. (Скачати Анкету)

·         Заповнену Анкету туриста потрібно вислати на протязі 3 днів з дня бронювання туру. Заповнену і підписану Анкету туриста потрібно прислати поштою разом з пакетом документів.

·         Важливо! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

• в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.
ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!

6)      Копія свідоцтва про шлюб/ розлучення, про смерть чоловіка/ жінки.

 

 

Додаткові документи для окремих категорій туристів:

Для працюючих:

1)      Оригінал довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 (шість) місяців, з зазначенням посади та з фразою що на момент подорожі робоче місце зберігається. Заробітня плата має становити не менше 2500 грн в місяць. (див. Вимоги до довідки з місця роботи)

·         При малій заробітній платі потрібний оригінал довідки з банку про стан рухомого (не депозитний рахунок) рахунку на суму 60 € на 1 день перебування за кордоном;

·         Якщо турист не працює – також достатньо оригіналу довідки з банку про стан рухомого (не депозитного) рахунку;

АБО

·         Фінансування – ЛИШЕ від близького родича(чоловіка/дружини/батька/матері/дитини/внука/ бабусі/дідуся).

      Спонсор надає наступні документи:

-          фінансові гарантії – оригінал довідки з роботи АБО довідки з банку, або інші документи в залежності від зайнятості.

-          копії всіх сторінок українського паспорту з відмітками.

-          копії документів, що підтверджують спорідненість(свідоцтво про одруження,народження  іт.д. )

2)      копія трудової книжки завірена мокрими печатками підприємства.

·         працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

 

Для приватних підприємців:

1)      Копія свідоцтва про реєстрацію ПП.

2)      Копію свідоцтва платника податків;

3)       довідку з податкової чи копії звітів підприємця за останні 2 квартали, що обов’язково мають включати стаціонарний номер телефону і адресу податкової установи.

 

Для пенсіонерів:

1)      Оригінал довідка з пенсійного фонду з розбивкою пенсії за останніх 6 (шість) місяців + копія пенсійного посвідчення. Розмір пенсії не має значення.

 

Для студентів:

1)      дійсний проїзний документ або закордонний паспорт;

2)      для студентів, яким не виповнилось 16 років – ксерокопія свідоцтва про народження.

3)      Оригінал довідки з місця навчання + копія студентського квитка

·         в довідці повинні бути зазначені контактні стаціонарні телефони і адрес навчального закладу, якщо поїздка планується в період навчання – повинна бути фраза про те, що адміністрація школи/ВНЗ не проти поїздки і залишає за ним місце навчання

·         якщо дитина закінчила ступінь бакалавра, але ще не поступила на магістратуру, необхідно надати копію диплому бакалавра.

4)      ОРИГІНАЛ Нотаріально завіреної заяви від батьків про фінансування дитини. (Хто буде фінансувати: довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 місяців. Заробітня плата в місяць має становити  від 3500 грн. Якщо заробітня плата менше ніж 3500грн обов’язково оригінал довідки з банку 100 € на 1 день перебування – рухомий рахунок (не депозитний рахунок). Хто фінансує - дає копію українського паспорта сторінок з відмітками

5)      Для студентів до 18 років – нотаріально завірений дозвіл від батьків на виїзд дитини закордон + копія українських паспортів обох батьків. Дозволяється подавати копію доручення

·         Допускається подавати копію заяви про фінансування ЛИШЕ якщо вона оформлюється одним документом разом із дозволом на виїзд.

  

Для дитини/школяра.

1)      дійсний проїзний документ дитини. АБО:

·         Якщо дитина  їде з батьками то вона може бути вклеєна у закордонний паспорт батька/матері/бабусі/дідуся до 14 років включно!

·         Діти від 5 років мають бути вклеєні в паспорт або мати свій особистий документ.

·         Якщо дитина подорожує без осіб, в чий паспорт вона вписана, то потрібно оформлювати власний проїзний документ.

·         Якщо дитина подорожує з одним із батьків, а вписана в паспорт іншого, то потрібно оформити окремий проїзний документ, або вписати в паспорт того із батьків, з ким дитина їде в тур.

2)      Ксерокопія свідоцтва про народження

3)      Копія українських паспортів обох батьків сторінок з відмітками

4)      Оригінал довідки з місця навчання

5)      • якщо дитина закінчила школу, але в інститут ще не поступила, необхідно надати копію атестату про закінчення школи;

6)      Фінансування від одного з батьків. Нотаріально завірена заява (Хто буте фінансувати: довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 місяців. Заробітня плата в місяць має становити  від 3500 грн. Якщо заробітня плата менше ніж 3500грн обов’язково оригінал довідки з банку 100 € на 1 день перебування – рухомий рахунок (не депозитний рахунок). Хто фінансує - дає копію українського паспорта сторінок з відмітками. Дозволяється подавати копію нотаріальної заяви.

·         Якщо дитина їде з одним з батьків  - оригінал нотаріального доручення на виїзд дитини закордон. Якщо дитина їде  з відповідальною особою – оригінал доручення від обох батьків на виїзд дитини закордон. Дозволяється подавати копію доручення. Доручення може видаватись на будь-яку особу, незалежно від спорідненості.

·         Якщо в батьків різні прізвища, то обов'язково додається копія свідоцтва про одруження батьків.

·         Якщо батьки розлучені – до документів обов'язково додаються також  свідоцтво про одруження та свідоцтво про розлучення;

·         Для матерів – одиночок – довідка з органу юстиції про те, що «батько записаний зі слів матері».

·         Якщо з якихось причин (смерть, оголошення померлим чи зниклим безвісти) один із батьків або обоє батьків не можуть оформити доручення на виїзд дитини та її фінансування – до документів необхідно додавати відповідно: свідоцтво про смерть або довідку з органів РАГСу про оголошення людини померлою або зниклою безвісти.

·         •Якщо одного з (обох) батьків позбавили батьківських прав – необхідно додати судове рішення про передачу прав на дитину другому з батьків (опікуну).

Для іноземців

1)      Копія посвідки на тимчасове/постійне проживання в Україні

2)      Печатка органу міграції на останній сторінці закордонного паспорта

 

 

Консульський збір

Збір за опрацювання візових анкет громадян України з метою оформлення туристичних віз становить 35 євро.

У разі відмови візовий збір не повертається

Категорії громадян, які отримують візу безкоштовно:

·      Діти до 18 років;

·      Члени сім'ї громадянина ЄЕП;

·      Пенсіонери (при пред’явленні копії пенсійного посвідчення);

·      Студенти до 21 року (при пред’явлення копії студентського квитка);

·      Інваліди та їх супровід (при пред’явленні копії посвідчення інваліда) та ін..

 

Вимоги до фотографії: (зразки фотографій)

·         2 шт, , не більше, ніж 3-місячної давності;

·         кольорова;

·         розмір 3,5 Х 4,5 80% обличчя;

·         зображення різке, якісне;

·         обличчя видно повністю;

·         фон білий;

·         без головного убору, крім уборів, які надягають за релігійними принципами;

·         зображення в окулярах допускається за умови, що очі добре видно і світло не віддзеркалюється від лінз;

·         зображення в головному уборі допускається лише з релігійних міркувань з умовою, що лице добре видно на фотокартці;

Якщо вище перелічені умови не виконані, то заявника буде зобов'язано надати фотокартку необхідного вигляду.

 

Вимоги до паспорта

Паспорт не повинен бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін

Без обкладинки

Паспорт повинен бути дійсний ще як мінімум 90 днів після туру.

В паспорті повинно бути не менше 2 чистих сторінок

На сторінку закордонного паспорта, на якій є будь-який запис, печатка чи віза, не можна вклеювати візу. Також не розміщується віза на пустих сторінках, які відведені для приміток місцевими органами. Якщо наявні тільки такі пусті сторінки, то закордонний паспорт потрібно вважати заповненим.

Продовжені паспорти в роботу НЕ приймаються.

Паспорти, в яких є відмітки про порушення умов візового режиму Шенгенської угоди в роботу НЕ приймаються.

Якщо з туристом в тур також їде дитина, вписана в паспорт , то на неї повинно бути ще 2 додаткових вільних сторінки.

 

Вимоги до довідка з місця роботи:

Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою) із зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 30 днів. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:
• повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в установі / роботодавця; займана посада, щомісячний заробіток;

• + розбивка за 6 місяців (щомісячна заробітна плата повинна становити не менше 2500 грн / міс), адреси, телефону. Якщо турист працює у приватного підприємця потрібно свідоцтво про державну реєстрацію підприємця.
• в довідці обов'язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки, зберігається робоче місце і щомісячний заробіток;
• довідка має бути підписана керівником організації та головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;
• Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, - в такому випадку довідку підписує їх заступник або уповноважена особа;

• працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

 

ПРОХАННЯ: перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених у довідці з місця роботи.

Достовірність поданих документів перевіряється Консульством і неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!

 

Вимоги до довідки з банку

 довідка з банку з зазначенням дати відкриття рахунку в банку (не пізніше, ніж три місяці до подання заяви на відкриття візи) і того, що залишок на Вашому рахунку станом на дату видачі довідки становить ... [Сума і валюта]. Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою банку), із зазначенням назви, адреси та стаціонарного номера телефону філії банку, який видав документ. У довідці обов'язково повинні бути зазначені дані виконавця довідки (прізвище та ім'я співробітника банку), який оформив цю довідку, і його прямий (не мобільний!) робочий телефон. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 14 днів. На одну сім’ю достатньо одного банківського рахунку (але обов’язково з розрахунку 60 євро на особу в день)

 

Консульство має право запросити туриста на особисту співбесіду в процесі розгляду його документів, або забажати надати нові довідки з роботи або з банку, із зазначенням реальних телефонів, за якими можна додзвонитися на підприємство чи в банк.