280 EUR
7 дн.
Дати виїздів
27/10/2017 - 02/11/2017 20/10/2017 - 26/10/2017 13/10/2017 - 19/10/2017
День1
07:30 Збір групи на залізничному вокзалі м. Львів.
08:00 Виїзд зі Львова.
13:00 Обід.
Перетин кордону м. Чоп. 
Переїзд по території Угорщини
Поселення в готель на території Угорщини. 
День 2
08:00 Сніданок в готелі. 
Виселення.
09:00 Виїзд до Словенії.
13:00 Оглядова екскурсія у м. Любляна.
Столиця Словенії Любляна - невелике, але гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. Ми з вами відвідаємо Старе місто, що розкинулось на правому березі ріки.  Люблінський Град – старий замок, споруджений ще в 10-11 століттях. Найбільш центральною частиною Любляни є Тримістя – три пішохідних мости, перекинуті через річку Любляницю і прикрашених драконами.
15:00 Обід.
Вільний час у місті. 
22:00 Нічний переїзд до Франції.

День 3
Ніцца - чарівна, витончена і ніжна. Під час прогулянки ми зможемо побачити всі головні визначні пам'ятки міста: Англійський бульвар, Квітковий ринок, Площа Массена, Старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів.
10:00 Вільний час. Пропонуємо:
Факультативна екскурсія у м. Канни. 
Північніше Марселя і Тулона, в самій мальовничій на всьому Лазурному Березі Напульскій бухті, розташований знаменитий французький курорт під назвою Канни. Так склалося, що Канни стали не просто курортом, а насправді зоряним містом, справжньою музейною колекцією унікальних палаців і місцем проведення всесвітньо відомих фестивалів.  (20 €)  
18:00 Пізнє поселення в готель на території Іспанії, м. Ллорет-де-Мар
Нічліг.
День 4
08:00 Сніданок.
Вільний день, відпочинок на морі.
Пропонуємо факультативні екскурсії:
Факультативна екскурсія «Дорога до небес - Монтсеррат» 
Недалеко від Барселони є священне місце - гора Монтсеррат. Ми зробимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святині цих місць - чорної діви Монтсеррат. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою. (25 €)
Повернення в готель. 
Нічліг.

День 5
08:00 Сніданок. 
Виселення з готелю.
09:00 Оглядова екскурсія у м. Барселона.
У вільний час пропонуємо:
Факультативна екскурсія "Гауді і його творіння" 
Воістину, генії божевільні. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей Собору Святого Сімейства, Парк Гуель - місце казкової чарівності, зовні схожий на кам'яний пиріг Будинок Міла, Палац Гуель. (20 € + вхідний квиток)
Факультативна екскурсія «Камп Ноу» 
Стадіон футбольного клубу «Барселона», найвідоміший стадіон Іспанії, і найбільший за місткістю не лише в Іспанії, але і у всій Європі. Стадіон Барселони приймав кращі футбольні команди світу! Тут «творили» Марадона, Рональдіньо, Гуардіола, Крюфф. (10 € + вхідний квиток)
Факультативна екскурсія «В ритмі пристрасного фламенко» 
Під час прогулянки серед вогнів вечірньої Барселони , Ви відвідаєте один із знаменитих ресторанчиків "таблао" де зможете відчути вибуховий іспанський характер і обпалює пристрасть Барселони в живому втіленні емоції, любові і життя - неповторному Фламенко . І на завершення дня ще один вибух краси вечірнього міста - Танцюючі Фонтани на горі Монжуїк! (38 €) 
Нічний переїзд до Італії.
День 6
08:00 Прибуття в Італію
Кораблик до Венеції (20 €)
09:00 Оглядова екскурсія у м. Венеція
Скажіть мені «Венеція» і я відповім – «романтика». Це, мабуть, єдине місце на землі, де справді хочеться заблукати. Загубитись в сотнях звивистих каналів і мостів, замріяних гондол і кольорових масок. Нехай же ніхто не сумує у місті невиправних романтиків. 
Вільний час. Пропонуємо:
За всю свою історію Венеція нерозривно була пов'язана з водою. Тож у нас унікальна нагода поглянути на місто з найзручнішого ракурсу - з борту зручного катера. Повз пропливатимуть найшикарніші палаци, дорогі готелі і вілли... І недаремно, адже це – головна вулиця міста – Гранд Канал. (30 / 25  €) 
Лабіринти каналів.  Гондола вже давно стала символом міста на воді. Вже багато століть нечутно і плавно тисячі цих елегантних чорних човників розрізають води каналів. Тож не пропустіть можливість побачити куточки, недоступні пішоходам. (20 / 15 €)
Поселення на території Угорщини.
День 7
08:00 Сніданок. 
Виселення з готелю.
Переїзд до України. 
Прибуття у Львів.

Вартість туру

Бронювання за

Дорослі

Діти до 12

більше 6 тижнів



більше 4 тижнів



менше 4 тижнів



У вартість включено
  • проживання в готелі;
  • сніданки - шведський стіл;
  • транспортне обслуговування;
  • екскурсії, які включені в програму;
  • керівник-супроводжуючий.

  • У вартість туру НЕ включено:

  • Консульський збір 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років та ін., згідно договору про спрощення візового режиму). 
    • Сервісний збір візового центру, послуги банку: 22 € у містах: Львів, Київ, Дніпропетровськ, Одеса;  100 грн  - м. Ужгород;
      • Обробка документів, страховка - 350 грн;
        • Додаткові екскурсії.
        • ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

          Автобусне обслуговування у вільни

          Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.

          Туристи, які подорожують одні, можуть бути підселені в дво- і тримісні номери!

           

          КОМПАНІЯ ЗАЛИШАЄ ЗА СОБОЮ ПРАВО ЗМІНЮВАТИ ПРОГРАМУ ТУРУ БЕЗ ЗМЕНШЕННЯ ЗАГАЛЬНОГО ОБСЯГУ ПОСЛУГ!

          КОМПАНІЯ НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ!

        Додаткова інформація

        ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ УГОРСЬКОЇ ТУРИСТИЧНОЇ

        ВІЗИ.

         

        УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.

         

        Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів обов'язково вносите до заявки ВСІ дані туристів в таблиці.

        Якщо турист не оплачує консульський збір (студент, дитина, пенсіонер), або тур бронюється по спеціальній ціні – просимо вказувати це в ПРИМІТКАХ.
        Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

        Туристи повинні бути готовими до того, що до них можуть зателефонувати з Консульства.

         

        Загальні документи для дорослих:

        1)      дійсний закордонний (див. Вимоги до паспорта)

        2)      2 кольорових фото: (див. Вимоги до фотографії)

        3)      Ксерокопія ВСІХ сторінок українського паспорта,  а також ідентифікаційного коду.

        4)      Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта і всіх сторінок з шенгенськими візами (по 2 сторінки розвороту на кожну сторону листа формату А4):

        • у випадку якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз. Пред’явити всі діючі закордонні паспорти.

        5)      Повністю заповнена Анкета туриста. (Скачати Анкету)

        ·         Заповнену Анкету туриста потрібно вислати на протязі 3 днів з дня бронювання туру. Заповнену і підписану Анкету туриста потрібно прислати поштою разом з пакетом документів.

        ·         Важливо! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

        • в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;
        • анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.
        ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!

        6)      Копія свідоцтва про шлюб/ розлучення, про смерть чоловіка/ жінки.

         

         

        Додаткові документи для окремих категорій туристів:

        Для працюючих:

        1)      Оригінал довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 (шість) місяців, з зазначенням посади та з фразою що на момент подорожі робоче місце зберігається. Заробітня плата має становити не менше 2500 грн в місяць. (див. Вимоги до довідки з місця роботи)

        ·         При малій заробітній платі потрібний оригінал довідки з банку про стан рухомого (не депозитний рахунок) рахунку на суму 60 € на 1 день перебування за кордоном;

        ·         Якщо турист не працює – також достатньо оригіналу довідки з банку про стан рухомого (не депозитного) рахунку;

        АБО

        ·         Фінансування – ЛИШЕ від близького родича(чоловіка/дружини/батька/матері/дитини/внука/ бабусі/дідуся).

              Спонсор надає наступні документи:

        -          фінансові гарантії – оригінал довідки з роботи АБО довідки з банку, або інші документи в залежності від зайнятості.

        -          копії всіх сторінок українського паспорту з відмітками.

        -          копії документів, що підтверджують спорідненість(свідоцтво про одруження,народження  іт.д. )

        2)      копія трудової книжки завірена мокрими печатками підприємства.

        ·         працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

         

        Для приватних підприємців:

        1)      Копія свідоцтва про реєстрацію ПП.

        2)      Копію свідоцтва платника податків;

        3)       довідку з податкової чи копії звітів підприємця за останні 2 квартали, що обов’язково мають включати стаціонарний номер телефону і адресу податкової установи.

         

        Для пенсіонерів:

        1)      Оригінал довідка з пенсійного фонду з розбивкою пенсії за останніх 6 (шість) місяців + копія пенсійного посвідчення. Розмір пенсії не має значення.

         

        Для студентів:

        1)      дійсний проїзний документ або закордонний паспорт;

        2)      для студентів, яким не виповнилось 16 років – ксерокопія свідоцтва про народження.

        3)      Оригінал довідки з місця навчання + копія студентського квитка

        ·         в довідці повинні бути зазначені контактні стаціонарні телефони і адрес навчального закладу, якщо поїздка планується в період навчання – повинна бути фраза про те, що адміністрація школи/ВНЗ не проти поїздки і залишає за ним місце навчання

        ·         якщо дитина закінчила ступінь бакалавра, але ще не поступила на магістратуру, необхідно надати копію диплому бакалавра.

        4)      ОРИГІНАЛ Нотаріально завіреної заяви від батьків про фінансування дитини. (Хто буде фінансувати: довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 місяців. Заробітня плата в місяць має становити  від 3500 грн. Якщо заробітня плата менше ніж 3500грн обов’язково оригінал довідки з банку 100 € на 1 день перебування – рухомий рахунок (не депозитний рахунок). Хто фінансує - дає копію українського паспорта сторінок з відмітками

        5)      Для студентів до 18 років – нотаріально завірений дозвіл від батьків на виїзд дитини закордон + копія українських паспортів обох батьків. Дозволяється подавати копію доручення

        ·         Допускається подавати копію заяви про фінансування ЛИШЕ якщо вона оформлюється одним документом разом із дозволом на виїзд.

          

        Для дитини/школяра.

        1)      дійсний проїзний документ дитини. АБО:

        ·         Якщо дитина  їде з батьками то вона може бути вклеєна у закордонний паспорт батька/матері/бабусі/дідуся до 14 років включно!

        ·         Діти від 5 років мають бути вклеєні в паспорт або мати свій особистий документ.

        ·         Якщо дитина подорожує без осіб, в чий паспорт вона вписана, то потрібно оформлювати власний проїзний документ.

        ·         Якщо дитина подорожує з одним із батьків, а вписана в паспорт іншого, то потрібно оформити окремий проїзний документ, або вписати в паспорт того із батьків, з ким дитина їде в тур.

        2)      Ксерокопія свідоцтва про народження

        3)      Копія українських паспортів обох батьків сторінок з відмітками

        4)      Оригінал довідки з місця навчання

        5)      • якщо дитина закінчила школу, але в інститут ще не поступила, необхідно надати копію атестату про закінчення школи;

        6)      Фінансування від одного з батьків. Нотаріально завірена заява (Хто буте фінансувати: довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 місяців. Заробітня плата в місяць має становити  від 3500 грн. Якщо заробітня плата менше ніж 3500грн обов’язково оригінал довідки з банку 100 € на 1 день перебування – рухомий рахунок (не депозитний рахунок). Хто фінансує - дає копію українського паспорта сторінок з відмітками. Дозволяється подавати копію нотаріальної заяви.

        ·         Якщо дитина їде з одним з батьків  - оригінал нотаріального доручення на виїзд дитини закордон. Якщо дитина їде  з відповідальною особою – оригінал доручення від обох батьків на виїзд дитини закордон. Дозволяється подавати копію доручення. Доручення може видаватись на будь-яку особу, незалежно від спорідненості.

        ·         Якщо в батьків різні прізвища, то обов'язково додається копія свідоцтва про одруження батьків.

        ·         Якщо батьки розлучені – до документів обов'язково додаються також  свідоцтво про одруження та свідоцтво про розлучення;

        ·         Для матерів – одиночок – довідка з органу юстиції про те, що «батько записаний зі слів матері».

        ·         Якщо з якихось причин (смерть, оголошення померлим чи зниклим безвісти) один із батьків або обоє батьків не можуть оформити доручення на виїзд дитини та її фінансування – до документів необхідно додавати відповідно: свідоцтво про смерть або довідку з органів РАГСу про оголошення людини померлою або зниклою безвісти.

        ·         •Якщо одного з (обох) батьків позбавили батьківських прав – необхідно додати судове рішення про передачу прав на дитину другому з батьків (опікуну).

        Для іноземців

        1)      Копія посвідки на тимчасове/постійне проживання в Україні

        2)      Печатка органу міграції на останній сторінці закордонного паспорта

         

         

        Консульський збір

        Збір за опрацювання візових анкет громадян України з метою оформлення туристичних віз становить 35 євро.

        У разі відмови візовий збір не повертається

        Категорії громадян, які отримують візу безкоштовно:

        ·      Діти до 18 років;

        ·      Члени сім'ї громадянина ЄЕП;

        ·      Пенсіонери (при пред’явленні копії пенсійного посвідчення);

        ·      Студенти до 21 року (при пред’явлення копії студентського квитка);

        ·      Інваліди та їх супровід (при пред’явленні копії посвідчення інваліда) та ін..

         

        Вимоги до фотографії: (зразки фотографій)

        ·         2 шт, , не більше, ніж 3-місячної давності;

        ·         кольорова;

        ·         розмір 3,5 Х 4,5 80% обличчя;

        ·         зображення різке, якісне;

        ·         обличчя видно повністю;

        ·         фон білий;

        ·         без головного убору, крім уборів, які надягають за релігійними принципами;

        ·         зображення в окулярах допускається за умови, що очі добре видно і світло не віддзеркалюється від лінз;

        ·         зображення в головному уборі допускається лише з релігійних міркувань з умовою, що лице добре видно на фотокартці;

        Якщо вище перелічені умови не виконані, то заявника буде зобов'язано надати фотокартку необхідного вигляду.

         

        Вимоги до паспорта

        Паспорт не повинен бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін

        Без обкладинки

        Паспорт повинен бути дійсний ще як мінімум 90 днів після туру.

        В паспорті повинно бути не менше 2 чистих сторінок

        На сторінку закордонного паспорта, на якій є будь-який запис, печатка чи віза, не можна вклеювати візу. Також не розміщується віза на пустих сторінках, які відведені для приміток місцевими органами. Якщо наявні тільки такі пусті сторінки, то закордонний паспорт потрібно вважати заповненим.

        Продовжені паспорти в роботу НЕ приймаються.

        Паспорти, в яких є відмітки про порушення умов візового режиму Шенгенської угоди в роботу НЕ приймаються.

        Якщо з туристом в тур також їде дитина, вписана в паспорт , то на неї повинно бути ще 2 додаткових вільних сторінки.

         

        Вимоги до довідка з місця роботи:

        Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою) із зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 30 днів. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:
        • повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в установі / роботодавця; займана посада, щомісячний заробіток;

        • + розбивка за 6 місяців (щомісячна заробітна плата повинна становити не менше 2500 грн / міс), адреси, телефону. Якщо турист працює у приватного підприємця потрібно свідоцтво про державну реєстрацію підприємця.
        • в довідці обов'язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки, зберігається робоче місце і щомісячний заробіток;
        • довідка має бути підписана керівником організації та головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;
        • Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, - в такому випадку довідку підписує їх заступник або уповноважена особа;

        • працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

         

        ПРОХАННЯ: перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених у довідці з місця роботи.

        Достовірність поданих документів перевіряється Консульством і неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!

         

        Вимоги до довідки з банку

         довідка з банку з зазначенням дати відкриття рахунку в банку (не пізніше, ніж три місяці до подання заяви на відкриття візи) і того, що залишок на Вашому рахунку станом на дату видачі довідки становить ... [Сума і валюта]. Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою банку), із зазначенням назви, адреси та стаціонарного номера телефону філії банку, який видав документ. У довідці обов'язково повинні бути зазначені дані виконавця довідки (прізвище та ім'я співробітника банку), який оформив цю довідку, і його прямий (не мобільний!) робочий телефон. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 14 днів. На одну сім’ю достатньо одного банківського рахунку (але обов’язково з розрахунку 60 євро на особу в день)

         

        Консульство має право запросити туриста на особисту співбесіду в процесі розгляду його документів, або забажати надати нові довідки з роботи або з банку, із зазначенням реальних телефонів, за якими можна додзвонитися на підприємство чи в банк.